Bubur bayi

Cara masak bubur bayi kuantiti bahan mcm mna. Klau beras sumo 3 sudu . Ayam dan ubi brpa sudu?#bantusharing #firstmom #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya

5 Các câu trả lời

join group Happy Baby Food Malaysia kat FB sana ramai nutritionist bole guide, info makanan utk baby ikut umur dan etc

11mo trước

tiada fb 😂 ada kt google kena masuk fb bila tekan terus error huhu sediyhh .. kena ada fb jgk baru boleh masuk. tp kdg2 kalau google ada tiktok pnya blh plk masuk

Kalau sy ratio 1.1.1 mean 1 beras, 1 sayur dan protein. Boleh google ade tunjuk byk mane baby leh mkn..

11mo trước

oh ok terima kasih 👍😊

buat frozen senang. so 1 cube beras, 1 cube ayam. sayur agak2.

11mo trước

oh faham. macam ni senang ye.. ayam tu kena blend atau cincang ? kalau sayur boleh frozen juga tak ?

slalu sye agak2 je.. klu msk tlebih bley simpan dlm chiller..

11mo trước

agak2 tkpe ke. berat ank ssh naik

buat 1 1 1

11mo trước

baik terima kasih . mcm ni senang ye👍😊