Ketahui jantina

Cara ketahui jantina dengan upt

4 Các câu trả lời

Puan, UPT tu ujian kehamilan, bukan ujian nak tahu jantina. Awal lg nak tahu jantina di awal kehamilan kecuali awak buat ujian kromosom pada minggu2 tertentu atau scan pd minggu tertentu jika baby beri kerja sama. Apapun, semua kejadian ini ketentuan Allah... kena terima tu. Sebab ada yg buat scan nampak jantina lain, bila kelahiran, jantina lain. Rahsia dan Kuasa Allah.

2y trước

Nope, upt Sy xpenah terang time cek. Tau2 baby boy. Upt tu utk cek hormon pregnant ada ke tak. Terang ke tak line dia tgk pregnant lama mana/ tgk brand upt tu apa. Sbb ada brand mmg naik terang line dia. Ada brand pregnant lama ke line tak terang pun

Kazen awk tu ikut andaian sendiri je la 😂 mana2 nak tahu gender kne pergi scan kat klinik. Buat details scan 4D/5D je dah boleh nampak terang lagi bersuluh. Tapi mengikut weeks 20 ke atas untuk lebih jelas okay👍🏻 jgn percaya la ckp kazen ke eh. Yg pasti dia merepek😂

Cousin awak kelulusan pakar perubatan ke? Dia ada buat research upt ni boleh tentukan jantina? Doktor pakar yang dah belajar berpuluh tahun pun hanya boleh tentukan jantina dengan scan atau ujian darah

Mana boleh dan memang tak kan boleh. Nak tau gender kena scan tengok bila kandungan dah membesar.

2y trước

Merapu. Kalau macam tu tak perlu la doktor buat ultrasound untuk tentukan gender baby.