cara bersihkan taik bayi

cara bersih kan taik bayi

8 Các câu trả lời

Masa kat hospital, pakai tisu basah je. Nurse pun suruh pakai tisu basah. Tapi sekali swipe je okay. Jangan dok guna satu tisu basah tu n sapu banyak kali. Sekali je boleh. Tapi kalau kat rumah, better basuh dgn sabun terus. Jimat wet tissue.

org skg suka pkai tisu basah je..then pkai trus pampers.. tp sy sbg ibu yg peka dgn suci.. sy plih utk bilas dgn air brsih. mcm kta cebok lah. sabun sket. tisu basah tu skdr utk tglkan najis je xpelah.

sya klu d rumah lap dgn tissue kering . lepas tu baru rendam tissue dlm bekas air. so x bnyk guna tissue. luar rumah sya guna tissue applecrumby

Basuh dengan air dan sabun puan atau boleh lap dengan tisu basah ya😊

lap dgn tisu basah..atau basuh dgn air dan sabun

Basuh dengan air & sabun

Cebokkan mcm biasa

😅👍