normal ka taik bayi berbau busuk

19 Các câu trả lời

da berapa hari tak berak tuu? 🤭 biasa kalau hari2 berak bau dia busuk juga tp kena cium dekat2 pempes dia baru bau kuat. kalau 2-3 hari xberak mmg bau semerbak 1 bilik lagi2 kalau minum susu fm.

Hahaha 🤣🤣 bayi umur brp tu? Klu bayi dh above 6m dh start mkn bau taik mcm org dewasa punya la 🤣 klu masih menyusu badan + fm xde la kuat mana bau dia tp bau taik la 🥲

2y trước

bayi unur 3bulan

Baby umur brp bulan.. kalau start mkn tu mmg akan bau najis mcm org dewasa dh.. kalau baby tu mungkin pencernaannya atau mummy ada mkn something then bg susu kat baby, akan ada effect sikit la

2y trước

bayi umur 3bulan

ini soalan sama macam suami sy. 🤣 sy tanya ada ke orang taik wangi, dia kata ada, dato ct. sy ckp memandai je mention orang tu, pernah duduk serumah ke. sengal la.

nak cakap bau kasturi serba salah pulak 😆. normal mommy. nama pon taik. cuma klau bwh 6m bau busuk2 masam gitu. klau dh start makan hmm...bertambah la busuk

minum susu formula atau bf? kalau bf baby 3 bulan biasa bau dia mcm masam. kalau formula tak sure

x normal tu. biase taik bau wangi harum semerbak . 😂

tak normal tu, kena cepat bawa berjumpa dokter utk cek bau tahi knp berbau busuk.

tak normal. slalunya tahi Bayi berbau harum mcm bau air mawar. harum sangat.

klu bby dah start makan mmg akan berbau sbb dah makan