Tertekan dgn keadaan sekarang..baby baru sebulan

Camner nk hadapi keadaan cmni ..bike stress..tertekan sgt²

7 Các câu trả lời

Dalam fasa berpantang ni mmg emosi kita x berapa stabil. Jauhkan diri dari terlalu memikir sesuatu yg akan lebih buat kita beremosi. Saya pun masih dalam fasa berpantang. Sy join giveaway2 yg ada.. cuci mata tgk baju kat website. Main game. Kurangkan tgk FB 🤭. Bila baby nangis even dah bagi susu dia kenyang smpai dah keluar susu2, kite x boleh handle. Minta tolong suami. Kalau suami xda, tukar posisi. Kalau duduk, bangun berdiri.. cuba tenangkan baby. Kita mmg akan terfikir something utk senyapkan baby tapi kita kena sedarkan diri, susah payah dah kita teran, tahan sakit bagi anak keluar. Xkan nak cederakan dia.. Semoga baik2 je untuk puan dan baby.. 🥰

jgn terlalu banyak pikir... nnti kena sakit meroyan... baby br sebulan, puan masih dlm pantang... semua org yg ada baby hadapi benda sama... luaskan pemikiran dan minta bantuan...

hi ibu. ibu bole join grup fb HAPPY BREASTFEEDING MALAYSIA & follow page BABY LANGUAGE. In shaa Allah ibu akan lebih memahami baby

Jgn stress puan.. Minta tlg suami klu bpantang sndiri. Klu bpantang dengan mertua terpaksa tahan, buat xthu je..

bike stress? Tak faham keasaan apa yg puan hadapi.

3y trước

ohhhh

minta bantuan