Assalamualaikum mommies..normal ke kerisauan terhadap bayi?jika bayi tidak mahu menyusu rasa tertekan sgt..normalkah begitu?haritu baby tamau df so susu drop..tertekan sgt dgn perasaan tu.. skg baby nk df semua tp dlm keadaan mamai..kalau dlm keadaan sedar dia akn tolak?mmg tgh dlm tertekan skrg..adakah itu salh satu dr kemurungan?bantu sy ye mommies

1 Trả lời

Waalaikummussalam... Normal. Mesti la ibu risau anak ok ke tak. Selalunya kejap je benda ni, jg putus asa. 💪💪

5y trước

Ameen. ❤️ Tc mommy.