CALCIUM FOR PREGNANCY

calcium untuk pregnancy. kalau tkboleh minum susu. korang ada tk amik supplement calcium?

8 Các câu trả lời

Minum susu ibu. Apa2 brand pun ok. Nak lagi bagus, beli blackmores (pregnancy & breastfeeding) yang ada complete vit D, calcium, DHA, fish oil dll tu. Harga dlm RM80-100++ kalau tak silap. Tapi at least 1 pill dah cover semua nutrients yang perlu dlm badan.

saya bru nk consume cal mag D amway. sis boleh try google2 dulu. saya mmng dri dulu tkboleh trima susu. esok bru nk try cal mag D tu. stu btul rm69 than 2bulan ada 180biji. 3biji sehri

11mo trước

Berapa ya harga dia

Sy mmg setiap pregnancy doc akan bagi pil calcium sbb sy tak minum susu. So far ok. Better dari minum susu kot 😅

Saya ade je sis, sbb saya ade gastrik doc tak bagi saya minum susu, jd dia suggest ganti kepada tablet kalsium

sis try obical di farmasi ada jual..klo sis xboleh minum susu..

Saya makan tablet calcium je, susu takut sangkut gula

Amik je blackmores vit D calcium

xde.