Calcium semasa mengandung

Saya nak tanya lah kalau sy makan supplement calcium 200mg brand amway, sy still kena minum susu ke? Sbb sy ni tak gemar minum susu putih. Susah nak telan.#pleasehelp #advicepls #FTM #firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

no need minum susu lagi. calcium tu yang gantikan susu. so just consume calcium tu je. memang orang kalau tak boleh telan susu akan ditukarkan dengan calcium

Saya pun makan calcium je Puan. Dr bagi 2g sehari. Susu tak wajib 😊😊