Umur berapa anda menimang cahaya mata pertama?

Nêu ý kiến
Sebelum usia 25 tahun
25-30 tahun
31-35 tahun
35 tahun dan ke atas

946 nhiều câu trả lời

44 Các câu trả lời

dh 2 tahun kawin bru ade rezki tahun ni Alhamdulillah syukur sgt2....umur dh 31thn risau org ckp umur dh lbih ni klw bru nk ade anak mcm2 pnyakit dtg..tp xfkir smua 2 sbb Allah bg rezki tepat pda wktunya,skit atau x bkn sbb fktor umur ye...sbb kshtan pn sama,jaga prmkanan n kshtan pn dh ckup baik untk kite...

nak masuk 4 tahun perkahwinan baru hamil.. December ni umur masuk 32 tahun.. due pun insyallah bulan December ni.. hehe.. semoga semuanya lancar & dipermudah..

4t trước

sama dengan saya la. 4 tahun kahwin baru ada rezeki. due december. 😍✨️ semoga dipermudahkan sis 🤍

Alhamdulillah, anak pertama saya pd usia 26thn, anak kedua pd usia 35thn dan skrg mengandung anak ke tiga inshaAllah pd usia 39thn..Allah beri xlmbt xcpt...beri pd masa y sesuai dan pd kemampuan kite sbg hambaNya...

nikah bulan 2 tahun nie, pregnant bulan 8 due bulan 4 tahun depan..umur 30..alhamdululillah sblm nie jga anak buah..In Syaa Allah lepas nie jga ank sndri..semoga dipermudahkan segala urusan ibu2 yg pregnant..aamiin..

4t trước

aamiin..hopefully baby bole kuar ikut tarikh tok yah dye..heheh

18 tahun sudah kali pertama bergelar ibu pada usia 24 tahun... 2 tahun lepas lahir pula anak ke - 2 ketika usia 39 tahun.. Insyaa Allah tahun depan bakal mendapat seorang lagi bayi... alhamdulillah 🤲

Allah xpernah bagi cepat, xpernah bagi lambat.. ALLAH bagi tepat pada waktunya... inshaa Allah bakal menimang permata pertama di usia 34 tahun.. ttc 6 tahun.🥰

4t trước

Tahniah

alhamdulillah baru kawen bulan feb tahun nie dan beberapa bulan lpastu dh pregnant anak first. insyallah due dijangka bulan mac tahun depan. moga baik2 sahaja semuanya..

Bakal menimang cahaya mata pertama bulan depan in shaa allah pada usia 30. Ni kalau orang tua tak suruh kahwin tahun lepas, tak kahwin lagi ni 😅

kawin umur 23 , tahun ni Allah bagi rezeki first baby, InshaAllah due bulan 2 tahun dpn 🥹 doakan sy & baby dipermudahkan sgl urusan.

umur 22 timang cahaya mata pertama .. InsyaAllah umur 24 timang cahaya mata kedua pula 🤗 skrg dh 7w++ .. anak sulung baru 1y6m 😅