busui

busui boleh minum es tidak?

22 Các câu trả lời

Minum dingin itu gpp. Yg ga boleh itu klo minuman nya mngandung pemanis buatan, trus airnya ga mateng 😂 Ak tiap hr minum minuman dingin 😁

Jam 10 malam saya masih minum thai tea atau nggak mocca float😂😂😂 Siade sehat dan makin buntet aja😂

Boleh bun, asal tidak berlebihan apalagi sampai buat bundanya sakit😄

Cuss boleh ajaa tp jangan berlebihan nnti flu kasian debay ketularan

Gpp bund minum aja, asal jgn berlebihan nanti bundanya batuk hehe..

Boleh . saya tiap hari minumnya es😉

Boleh bun malah enaksm segerrr

Bolehhh asal jangan berlebihan

Boleh bun heehehehee

Gaboleh dingin