bedong

Bunda.. Ada yg baby ny susah dibedong... Sebenrny mnfaat bedong apa y bund

26 Các câu trả lời

Bayiq g suka d bedong,,2 hari aj bun d bedong bis tu g lagi.. Buat ngangetin tubuh si baby bun,,ky d peluk gt..

Babyku dibedong abis mandi aja bund biar anget trs bobonya gk kaget2an. Nti klo udh bangun dibuka bedongannya.

Bedong tuh agar bayi hangat & nyaman.. Kalo bayiknya nyaman ga dibedong, ya ga usah dibedong 😅

sama bun baby ku jga gamau di be dong, paling² klo bedong ta buat kaek putri duyung gitu😂

Bedong untuk menghangatkan dan membantu bayi tidak terbangun karena refleks moro, ibu.

Menghangatkan bun, baby ku dibedong cuma w2minggu doang itupun klo abis mandi bun

Memberi kehangatan.. Soalnya kan di rahim hangat tuh..

Biar anget aja...anak aku jg nggak suka di bedong

aku sebentar bedong klo abis mandi aja tus lepas

Menghangatkan tubuh si baby aja bunn