hb rendah

Bun saya hamil 9bulan..hb saya cm 9'6..banyak yg saranin minum sari kurma..saya d beliin sari kurma nya yg ky gni bun ..apa boleh d minum bumil?buat naikin hb..

hb rendah
1 Trả lời

Boleh2 saja bun.. saya juga beli tp gadiminum.. krn gakuat sm rasanya.. muntah terus.. saya ganti dgn makan sayur dan buah setial hari.. alhamdulillah hb nya selalu normal 😇 tetap semangat..

4y trước

Sama bun.. seuprit juga saya minumnya.. cuma saya kurang kuat sama rasanya.. jd saya alihkan dgn yg lain hihii..