Hy Bun say pengen cerita donk sedikin say lepas KB suntik ud 5 bulan .tapi blm jg datang bulan .

Bun say ceritah donk sedikit say lepas KB ud 5 bulan .terus say Ng datang bulan lgi ..kemarn tanggal 6 say felk ..skrang felk lgi sedikit kenp ya Bun ad yg tau Ng ya

Hy Bun say pengen cerita donk sedikin say lepas KB suntik ud 5 bulan .tapi blm jg datang bulan .
2 Các câu trả lời

sya kb suntik 3 bln 3 thunan lbih. . . trs kmren tuh sblm hamil sya kb sebulan pling 3 x bis tu kb sendiri. mmg awalny flek aj. lma bgt lg brsihny. trs lma² haid kok. tp cm 3 hari dh selesai. . trs lepas kb dpt 7bln sya positif garis dua🤗

2y trước

tapi di tes negatif

pakai kb suntiknya berapa lama bu? kemungkinan masih penyesuaian hormonnya bu

2y trước

ok Bun mkasi