pijat

Bun aq kn hamil 17 w boleh g sih pijat atau urut badan tapi perut mah g.... Badan pada sakit n pegel bun klo d pijit suami abis d pijit enakan abis itu pada pegel lagi

1 Trả lời

Boleh bu Saya juga rutin pijat dan mmg daerah tertentu (perut depan+belakang, pinggul, dan telapak kaki) aja yg tdk boleh dipijat

4y trước

Kadang suami jga suka mijet punggung sama pinggang saya bun cuma ya gtu dh ttp aja selesai pijat kerasa lagi🤭🤭