Operasi Caesar

Bun apa betul iya selama 3 bulan habis operasi Caesar makan ikan laut gag boleh , makan santan gag boleh , makan sambel gag boleh Bun dan makan bakso pun juga gag boleh bun Cuman makan ikan gabus sama putih telur aja Bun. Adakah yg sama bun

1 Trả lời

Lah kasian amat bun. Itu ASInya gizinya dari mana . Saya abis lahiran langsung makan geprek. Selama ga ada alergi dan dokter ga melarang mah makan aja bun. jangan dengerun kata orang ntr tersiksa loh