share perasaan sikit

Bulan ni last kerja. Sbb appointment klinik dan pakar terlalu padat. Majikan xfhm kita, ofismate pula xboleh nk tolong cover keja kita. Sedih rasa. Stresss sgt lately smpai bp pon tinggi, ubat metadopa tu pon dh 3 bji. Dugaannya. Nak kerja sampai beranak, tapi keadaan sgt sgt perit nk telan dn hdam... Mkn hati dgn ofismate. Seronok kerja, boleh tolong husband sikit2 tp thn dpn dh xdpt dh... Kesian baby, ibu dia stress, asyik klinik je. Asyik nk kena amek test drh air kencing. Dugaan ssgt ngndung anak first. Mummy smua doakan sy bersalin bulan 6/2020 nti senang ya.

14 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkn ye sis.... Setiap anak tu pembawa rezeki

jangn telampau bnyk fikir sis.kesian c baby

Bykkn brsbr sis...Ade nty tu rzki bby..

semoga tabah yaa