Barang baby

Bulan depan baru rancang nak membeli barangan baby.. dah ada senarai & add to cart kat shoppe.. huhu tengah menahan diri daripada terbeli yg end up membazir... skg dh 29minggu.. emosi tak terkawal huhu tidur terganggu.. stress tempat kerja..

2 Các câu trả lời

Beli dekat shopee kena baca review betul betul, saya ada beli baju baby dia cakap 0-6 months sekali sampai baju kecik je rasa macam baby boleh pakai kejap je. Baju macam 0-3 😅 bila scroll balik review ada orang yang dah bagitahu baju agak kecik. 🤧 Menyesal la jugak beli tapi dah terbeli harap boleh tahan lama la.