Haid bulan 5 tak mai langsung,

bulan 6 haid mai 12 hari bulan sampai sekarang tapi sikit dan warna coklat sikit sangat,sampai sekarang tak habih lagi,adakah priod sya normal? bulan 5 hari tu saya dah check mengandung tapi naik satu line ja,adakah saya mengandung? #seriusnanya

1 Trả lời

Kalau mcm ni elok refer kepada doktor terus. Takut ada masalah dalaman. Kalau mmg nak cuba untuk pregnant, lagi elok untuk check berkala keadaan rahim, ovari, dll