pendapat

Saya sekarang hamil dah masuk 12 weeks . Masa scan 11 weeks , doctor kata ada kantung jeh . Baby tak ada . Masa awal mengandung 6 weeks memang ada keluar spotting warna coklat . Dokter kata normal . Tapi hari nih , saya aktif sikit . Keluar darah tapi sikit sangad . Saya dah lah susah hati , mengenai perkembangan baby . Adakah ini tanda keguguran atau kandungan tak jadi ?

1 Trả lời

Ya Allah sis kalau ada bleeding terus jumpa doctor. Sikit ke banyak kena jumpa doctor