Oh Air Gula

?Bulan 12/2019 suda d ksi mnum air gula utk kli prtama..tiada dpt call,bila dtg msa temujanji jumpa nurse ..nurse ckp gula ok,normal..Tpi Bulan ni temujanji jumpa doktor,doktor tnya psal kputusan msa mnum air gula..lepas doktor tngok kputusan,doktor pun ckp kputusan ok n normal tpi doktor bgi lagi sekli utk mnum air gula 6/2/2020...Allah,selalunya brapa kli kena mnum air gula ni???..adakah mommies yg mcm sya,kputusan lepas mnum air gula ok tpi still kena mnum air gula lagi??

35 Các câu trả lời

Sy sekali je. Tapi, sy minta repeat lagi sbb sy rasa yg 1st tu tak betul. Tapi, btul jga. Kena GDM masa mengandung

5y trước

Ouh,bule mnta repeat?