Gejala Sukar Tidur Waktu Hamil

Bukan kita ni jenis tidur lambat, masalahnya memang susah nak tidur bila pregnant ni. Ada tak sesiapa yang macam ni? Kadang tu, pukul 2 pagi pun tak boleh nak lelap. Haih....

Gejala Sukar Tidur Waktu Hamil
24 Các câu trả lời

saya tido pukul 1:00 pagi..sebab masa pregnant x boleh nak tido awal..x selesa

sama 😢 sampai angin angin badan esoknya keje rasa berat kepala 😭

dalam trimester pertama ni kuat sgt tidur, asyik ngantuk letih

first trim tidur pukul 1/2pagi 9.30pagi bangun 4-6petang tidur

ya betul tu. kadang x dapat tidur satu hari berjaga

awal tidur pastu terbangun tengah mlm

jam 1, 2, 3 selalunya akan terjaga..

jam 2am xdpt tidur sbb lapar.. 😿

10 Dan akn jaga pkoi 4 sbb lapar

betul...saya alami...