BSP Gula Dalam Darahkan??

Buat bsp haritu,jadi 10.6, mnum air gula yg dktr bagi terus naik 19.0, hari rabu semalam check lagi 9.8, dan harini buat bsp lagi jadi 8.8(10am)(tak makan lagi), Sepatutnya pukul 10am selepas makan 2jam ⬇6.7 bacaan, ni 8.8, turun la skit ?Just makan ubat yg dktr bagi jaa?

2 Các câu trả lời

Teruskan consume ubat metformin tu & kawal pemakanan, kurangkan mknn tggi karbo n minuman manis..

Doktor bg ubat utk apa ye?

5y trước

Ubat untuk kurgkn gula dlm darah kot. Lupa la..tapi makan sebiji sekali setiap malam..slpas mkan.. Baru hrini sya start..