12w tapiiiii

Hurmmm sedihnyaa bilaa ada gdm time mengandung... Minum air gula haritu sebelum minum 4.9 ... Lepas minum 7.9 .. Dan harini kena buat bsp ... Kul 8am 5.4 ... Kul 10am 5.6 .... Kul 2pm 5.1 ... Dan malam kul 8pm kemain tinggi 6.8 .... Sesungguhnyaa susah hati ... Ada tak tips nak kawal gula ni.

2 Các câu trả lời

ank first sy Ada gdm. Alhamdulillah bersalin normal. baby 3kg. skrg pregnant kedua tak sangkut gdm. mmg hormon tu

hormon sis. kadang dah jaga makan beria pun tetaplah kena gdm. jaga makan mcm biasa ye.