bacaan BSP

Hi bacaan bsp saya pagi ni 5.5🫠means atas 5.3 dikira merah la kan . after breakfast , pukul 10am check 6.4. rasa mcm lepasni takkan gdm dc kan sebab bacaan tinggi ? kalau bacaan tinggi biasanya nurse akan suruh buat apa ya ? on insulin dgn makan ubat ke ? ke on insulin dgn makan ubat tu benda yg sama haha. #pleasehelp

1 Trả lời

tak silap saya, insulin cucuk dekat perut tu. mm, awak follow je advice doc macam mana.

8mo trước

hah hahaha alamak yeke. takut pulak😂 insulin dgn ubat tu benda yg berbeza ke