Memancing

Btul ka time pregnant, suami xboleh memncing?? Konfiuss la ?

1 Trả lời

Takut kenan. Kalau ikan cedera sbb perbuatan husband u,dikuatiri anak u juga terjangkit di sakiti. Ni org tua2 punya pantang larang. Kalau ikut logik akal tak mungkin, tapi kita kena ingat makhluk hidup di dunia ni ada manusia,jin dll. Pantang larang ni berkait rapat juga dengan jin punya peranan. My pendapat sy, better elak sementara tgh mengandung sbb sy pernah tgk depan mata org terkena kenan ni. Tak masuk akal tapi berlaku.