labour room

Mau tanya ni org2 k.kinabalu yg bersalin d hspital likas. Btul ka klau laki xikut kursus mother care tu xboleh ikut masuk labour room nanti time bersalin ?

1 Trả lời

Hi pengalaman adik lelaki saya, ya dia memang kena ambil kursus. Baru dapat masuk. Kalau x nanti time u bersalin tiba2 laki u pengsan lagi jadi 1problem for the doctor and nurse. Lebih baik ambil kursus.

5y trước

Oo tq .. Ada jga sya tanya aunty sya nurse sna. Dia blg sbenarnya boleh jga wlaupun xikut yg penting peneman xtakut darah. Huhu..