Darah o risiko anak kuning lebih tinggi berbanding yg darah lain

Btl ke Klau ibu mengandung darah o ,ada risiko anak kuning waktu bersalin tu tinggi ? Ada tak pengalaman yg sama ,sorry Sya first preg tak tahu MCM mana . Klau ada yg sudah suggest apa2 makanan yg xbolh makan boleh bagi list tak #Sharing_dong_Bund

4 Các câu trả lời

saya darah o+. semua jenis darah mmg ada potensi baby kuning, kuning anak saya just seminggu tu pun tak tinggi. jgn risau pasal tu sis, makan je apa nak makan waktu ngndung, yg penting makan benda berkhasiat je