Bsp results. Ok ke?

*BSP RESULTS* 11-11-2021 (Khamis) *Before bfast, : 4.3 *2h after bfast* : 4.0 > Original Cream craker > Air kosong 1 gelas > Air milo 1 gelas *2h after lunch* : 4.6 > telur goreng n sambal ikan bilis > air kosong 2 gelas Ptg > air milo n biskut whole meal / air kosong *2h after dinner* : 5.0 > air kosong 2 gelas > roti whole meal 2 keping + 1 telur dada + sos cili Ok ke bacaan pertama bsp sy hari ni?

1 Trả lời

hai mommy. kalau ikut bacaan bsp mommy ni okay cantik. apa pun mommy ikut nasihat nurse dan doktor okay. semoga dipermudahkan urusan mommy dan baby ❤