bsp

bru lepas bsp yg ke2.. pagi 5.9 lpas 2jam 7.0 pulak.. Normal ke yg bacaan 7.0 tu?? bukan ke bacaan normal 7.8.. mcm mna tu eh??

2 Các câu trả lời

Pagi yg 5.9 tu pn dh tggi sis.. lepas 2 jam kna <6.7.. Prebreakfast / fasting <5.3 Prelunch (2jam slps breakfast) <6.7 Predinner (2jam slps lunch) <6.7 Prebed (2jam slps dinner) <6.7 Utk air gula, Fasting <5.3 2HPP (2jam slps minum) <7.8

5y trước

cukup.. harap leps ni xnaik la

Tinggi lg tu sis... Sy hr tu buat 4 kali bsp... Mula2 5.8...yg kedua 5.0 yg ketiga 4.6 yg ke4 4.9.....jd dlm pertengahan bln 6 ni kena buat bsp lg.... Sbb yg ke4 tu naik sikit....