Bsp sebelum makan malam normal berapa ye ?

Bacaan bsp sebelum mkn mlm sy 6.8 , adakah normal atau tinggi dh ye ? Sbb stgh ckp jgn lebih 7.0 , anyone can explain ? #firstbaby #needhelp

1 Trả lời

6.8 tu 2jam lepas lunch ke? tinggi sikit tu..sepatutnya kena bawah 6.7...kecuali pagi,lepas puasa 8jam tu kena bwh 5.3.. ni sy tanya doc dkt kk,sbb da sangkut gdm..kena monitor..

2y trước

sis dah tersangkut gdm ke? kena monitor 4kali sehari kan? xpe tulis je dekat buku pink..doc akan review..kalau lebih sikit sgt xde ape pun..sy penah 6.8 jgk lepas 2jam dinner..doc suruh hati2 je..lepas dari tu sy control diet kaw2..