gdm

Bru je sngkut gdm please mommy suggest nak mkn pe

2 Các câu trả lời

Stop gula, tenusu, nasi. Kalo nk mkn nsi kurg kn kuantiti. Mnom air msk bnyk. Buah pon kurgkn sbb mnis kurg je bkn xley lgsung. Syur bnykkan

Saya dah start insulin malam.. sy dh cuba kawal tp x boleh.. doktor ckp insulin dlm badan xbrp nak ada lepas pregnant ni wpun dh try GDM on diet.. so skrg tiap2 malam kena cucuk paha sendiri.. Petua org dulu2 sy x tau la.. yg ptg jaga makan kalau xnak stat mkn ubat dan cucuk insulin.. kuantiti makanan perlu dikurangkan lg2 makanan bergula.. kena kuat semangat tau tahan nafsu dr mkn yg manis2 ❤💪.. Good luck😉..

5y trước

Ouh... bertabahlah demi baby💪💪💪❤