Minum air gula

Hai mommy. Sje nk tnya pendapat. Esok kita kne minum air gula. Pregnant sblm ni mmg sngkut gdm. Ad x tips mcmne xnk sangkut gdm kalini. Risau laaa bantu sy please.

2 Các câu trả lời

Sama la sis esok saya kena mnm air gula jgk sbb ank ptama sgkt gdm ... sis amalkn roti potong plastik wrna hijau tu ... mns2 jgn mkn lg buat msa skrg slps mnm air gula blh mnm cuma kwal pmknan

Its okay ibu, jangan risau. Gdm semasa hamil kadang ianya boleh berlaku disebabkan gangguan insulin. Pada masa yang sama, kena jaga pemakanan.