Sembelit

Bru 8mgu tp dh smbelit.. Normal ker

8 Các câu trả lời

X elok. Nk kata normal x blh juga. Sy spnjg hamil dulu, sembelit tiap kali membuang. Seksa nk mampus. Bila bgtau nurse dia ckp normal sbb ambil iron tablet. Cuba mkn kurma 7 biji tiap hr. And mkn buah 3 kali serving. Pg, tghari n mlm

sy mkn betik sis. last week sy sembelit. pastu sy bace kt block ibu mengandung mkn betik.bole hilangkan sembelit. sy beli. alhamdulillah elok

Sis kne perbanyakkan minum air mineral n buah buahan yer utk mengelakkan sebelit #TAPSupermoms

Memang akan macam tu sis. Jangan teran sangat ye. Tak elok. Banyakkan minum air masak ye.

Normal sis. Kena lebihkan mkn buah dan sayur berbanding sebelum mengandung.

pergi farmasi minta ubat sembelit untuk ibu mengandung. ubat tu jenis air.

mmg cmtu..bykkan minum air suam

Makan kurma sis