sembelit

Boleh tak bg cdgn ubat apa utk hilangkan smbelit?tgh berpantang..dh makan navolac n lactul tu pon xmmbantu..msih smbelit..😫

5 Các câu trả lời

Best natural way bgi saya adalah mkn buah bnyk2 😂. Saya pun ada mslh smbelit. Tp saya mkn buah setiap 2 jam lepas mkn or 30 minit sblum mkn. Mkn mlm sblum jam 8 mlm. So esok pgi sng nk berhajat. Mmg sng lps tu. Mkn buah n waktu mkn mlm ubah sikit. Harap membantu.

Cuba try jamu phytonatal drpd nona roguy. Senang lawas pastu kita punya 💩 jadi cair senang nak keluar hahahahahahaha try laa

Sis perbanyakkan buah spt epal dan sayur hijau. Bt sup bg melembutkan najis.. in sha Allah pencernaan sis akn ok

Makan ubat dupalac sis.. mmg mjadi..sy try pun sbb tgk artis hanis zalikha ad post sal ubat ni msa dy pantang

Sy amalkan obimin plus..alhsmdulillah xsembelit dh..hihi