puchong

brngn bby dimna ye murah2

15 Các câu trả lời

Ioi puchong , Tesco kene rajin survey sis ... Online pun blh tgok , sy dpt sepsang baju bby dgn harga rm9 je beli online ... Manjaku baby mall pun harga ok jgk kene rajin pilih ... Rompers rm10 je

Hi.. I duduk area bangi.. Kt bangi sentral ada 1 kedai nama nurizshar.. Instagram pun nama nurizshar.. Hrga brg baby berpatutan sy rasa.. Boleh la survey kt situ..

5y trước

thnk you

Hi korang.. Cuba tengok ig arfadzil_studio Kat situ boleh tempah rompers dgn tulisan nama baby korang..

Online Shopee.. Baby cepat besar x worth beli banyak.. Just enough untuk dia pakai 1 week sudah..

Tesco murah2 jgk sis baju2 baby..klau bnd besar mcm stroller tu better cr online la

5y trước

ohh yaa thnk u sis

Sy byk beli kat shopee. Tp fiffy pun ok jugak harganya.. 😉

Sya beli kat shoppe je

shoppe sis..

Beli kt shopee 👍🏻

5y trước

searching satu2 la sis

Shoppe murah