Brpantang 21hri sudh

Bolh ke sy mkan lactul (ubat smbelit) tpi baby msih mnyusu bdan sya? ada effect x kt bby? (fully bf)

13 Các câu trả lời

Boleh sis... Selalu klau time nk klua hosp doc bg ubat cair najis tu... Klau doc x bg bleh tnye doc atau nurse

Boleh.sya minum tu sekali je..tapi kalau phytonatal nr tu bagus betul..keluar najis hitam2 cair dan angin

Makan Phytonatal Nona Roguy lagi elok sis. Sebab herba sekali. Saya tak sembelit langsung masa pantang 😘

5y trước

Lagi 1 Phytonatal tambah susu badan jugak. Tak panas untuk baby.

Sy pernah baca org makan dari hari first bersalin. Sebelum jadi sembelit, mkn awal2

Ok je.sy lps je bsalin trs mnum lactul ni sbb takut nk yak

Sy kena sembelit semasa bpantang. Dan dr mmg bagi ubat tu.

Blh tp better cri yg utk BF. Try tnye kt farmasi ke

kat mana ada jual? berapa harga nya?

Boleh sangat..xde masalah pun

Pls tanya doctor