Boleh gk si tidur miring kanan??soal ya miring kiri trus badan suka pegel gtu sblh kiri...

Boleh gk si tidur miring kanan??soal ya miring kiri trus badan suka pegel gtu sblh kiri...Pegel leher,tangan,pinggang...hehe,miring kanan mlah nyaman gtu🙈

2 Các câu trả lời

d bwah 28 mggu itu posisi manapun boleh trlntang jg msh boleh tp memang jgn trllau sering nah di atas 28 mggu yg boleh miring knan kiri walaupun dsarankan miring kiri gtu kt dokter

Ya memang begtulah nikmatnya hamil mak😅 wkwk