susu untuk mom gdm on insulin

boleh try hi goat free sugar?bsp xnaik insyaallah?

4 Các câu trả lời

Tkt nk minum susu..akk just ambik kapsul kalsium utk gantikan susu..sbb gdm..td minum susu kambing rizqi .after 2jam cek gula naik er x thu lah sbb susu ke sbb kurma..tu pun mkn 1bj je kurma..padahal susu rizqi tu tulis x guna gula biasa..

4y trước

Tu lah..mau posa ni x leh nk berbuka dgn kurma huhu..

Kita 5bulan+ dah .. Tak minum2 susu😂 Skg pun gdm on diet .. Alhamdulillah second bsp semalam result semua 4.. n biru .. setakat ni doc takde suggest lagi kena amek pil kalsium .. taktahu kenape ..

Klu gdm biasa doktor suggest fresh milk mcm hl ..susu2 lain kadang mmg tulis free sugar tapi ada gula tersembunyi jugak tu

💪💪😍