Minum air kelapa

Boleh tau minggu ke berapa boleh minum air kelapa or cocnut shake? Sebab teringin

6 Các câu trả lời

Ok je kalau nak minum kalau doktor tiada cakap tak boleh, I ada minum dari start pregnant, minum sikit sikit la, semua makanan ambil portion yang seimbang, jangan banyak sangat tiba2.

sya sllu teringin, tpi than hati sbb kawan ckp tggu due nnti bru boleh minum air kelapa , untuk mbantu pembukaan 🥲

4mo trước

saya masa 5/6 week dah minum dah alhamdulillah okay jee skali skala takpe je klau teringin

boleh je minum sis, sebaiknya minum air kelapa ori yg tiada tambahan gula & jgn minum banyak sangat

bila2 pun boleh. takde larangan pun. cuma air kelapa yg asli je la..no sugar no ice.

4mo trước

bleh tahu kenapa xbleh dgn ais ?

sy biasa niat dulu sblum minum buat hilang craving alhamdulillah tk jd pape

Boleh sahaja bila2 masa