Minum air kelapa

Minggu ke berapa dah boleh minum air kelapa ye. Dari awal ngandung teringin sgt nk minum air kelapa? skrg baru 11weeks. thnkyou?

16 Các câu trả lời

Kalau tanya doktor, doktor x kisah bila kita nak minum/makan. Ikuti lah doktor2 sakit puan dimedsoc yg ada sijil kedoktoran dan doktor sebenar seperti doktor emelda balchin. Beliau byk share tips hal2 dalaman wanita Dan lelaki; kesihatan tubuh badan;Dari awal kehamilan hingga berpantang Dan bermacam lagi. Bykkan bertanya pada yg berilmu pengetahuan dan belajar ttg ibu&baby (kedoktoran o&g). Selamat berilmu Dan beramal

Kenapa air kelapa tk boleh minum eh ? Bukan ke air kelapa ni khasiat dia banyak ? Lagi lagi minum yang fresh .. saya dari awal pregnant sampai sekarang 16w 5d asyik minum air kelapa ..

Air kelapa elok minum waktu pregnant.. Byk khasiat air kelapa..xpayah tunggu kandungan dah besar.. Xde bahaya pon air kelapa.. Cume seeloknya minum waktu pagi..

klau tringin bole je minum sis . tpi jgn minum bnyk2 . sbb sejuk . uhuhu . nt da 7bln ke ats bru bole amal kn sia sgt bgos tok bersih kn janin . nt bby kelua nt bersih je . kerak2 pon xd .

5y trước

Terima kasihh😍🥰

hahah same la gn sy.. skg bru 15week.. sblm tau prgnt tah npe asyik nk air kelapa slalu gak mnum.. smpi la dh tau prgnt trpkse stop hahah.. skg pn tahan jeee tgk air kelapa

Sy dr awal minum tp sorok2. Haha. Tp minum xbyk la sbb air kelapa kan direct dr buah xdimasak. Tp lepas 5bulan mmg tiap mgu minum. Seminggu sebiji. Tanpa gula.

Saya dari awal tau pregnant terus minum air kelapa.. Sampai sekarang dah 18 weeks... Minum yg fresh tanpa gula... Memang mak saya suruh amalkan...

Nak minum pilih air kelapa muda ye sis. Takda rasa gas. Dan sebaiknya minum dalam segelas saja. Sy pun minum masa awal kehamilan. Sebulan sekali. ☺

5y trước

Yeke. Tp sy minum yg takda gas. Kena pandai pilih juga kot. My mom yg biasa pilihkan kelapa. Pilih kelapa yg isinya belum berapa menjadi. Yg dah banyak isi atau yg dah tebal isinya tu biasanya bergas. ☺

Rasanye sume ikut atas diri sendiri..setiap orang effect dia tak sama..saya waktu 10mggu dah makan durian dah minum air kelapa..

Sy dari awal prgnnt minum air kelapa fresh no sugar.. Mkn minum ape pon bole sis asalkan berpada2

5y trước

Wlcme dear