Minyak Angin

Boleh tak suggest saya minyak angin yg sesuai untuk mommy pregnant. Setahu saya minyak kapak, minyak yuyi tak boleh untk pregnant sebab ada methyl salicylate & mentol didalamnya. Seksa rasa bila ada loya muntah2, tapi tak ada minyak untuk disapu

19 Các câu trả lời

serius la minyak yu yee tu x boleh… sy msa preggy selalu pakai sbb x tahan badan jd berangin.. nasib anak keluar x jd apa2.. Alhamdulillah…

1mo trước

sy pun guna minyk yuyi je time prgnant. my mum pun sama, semua anak2nya dia pakai minyk yuyi je. alhamdulillah lahir okai je😅