Hypo thyroid

Boleh tak share sesiapa yang ada pengalaman ada hypothyroid semasa mengandung? Baby okay ke?

2 Các câu trả lời

Sy hyperthyroidism tp klau tgk kesan hypothyroidism lg truk kesan nye pd bby..memang doc da confirm positif hypothyroid ke?

5y trước

Ye memang thyroid bhye utk ibu mngandung..klau hypo lg byk kesan pd baby dr hyper.. sy pn check klinik krajaan, da buat 2nd test last week..sbb doc da ckp klau positif hyperthyroid utk 2nd test ni nti doc kne bincang dgn pakar utk pantauan sy smpai berslin

sya hypothyroidism, anak lahir ok takde masalah hypo or hyperthyroidism. yg penting makan ubat on time

1y trước

alhamdulillah sama laa saya baru doc diagnosed hypotiroid.. masa mula dpt tahu tu rasa sedih jgk sbb doc ckp risau bagi kesan pada perkembangan baby