hypothyroid

Assalamualaikum... Sy selamat melahirkan baby boy pd 16/9.. Ujian.darah hormon thyroid ank sy tinggi berbanding bayi normal..skrg kena ada appointmnt utk jumpa doktor.pakar dn kena ambl ubat... Ada x di sini yg alami masalah ni..boleh share pengalaman..

1 Trả lời

Baby 1st sy dulu cmni.. 1st ujian tu bacaan tinggi. Lps tu dorg pangil lg di PAED, pakar bgtau semakin rendah.. Dan ujian ke3, normal. Ada je mcm ni. Bila normal, dorg lepaskan. Sis mmg dh baby mkn ubat ke? Ni penyakit keturunan juge sis, doc ada bgtau. Klu ada sapa² ada thyroid dlm kluarga, mmg akan ada ni..

2y trước

Hi post ni da lama tpi bole share keadaan anak2 awk semua..hospital Pon baru kol untuk ambil ujian darah lg