Tak minum susu

Boleh tak kalau kita tk minum susu tapi minum horlick? Dan makan buah contoh macam buah oren anggur hijau dn sebagainya untuk vit tambahan saya dah 7 bulan sepanjang preggy tak selalu minum susu. Haritu ada beli susu anmum tapi tak serasi, sekarang ni saya just minum horlick je.#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

4 Các câu trả lời

Susu fresh milk boleh minum tak instead of horlicks? Horlicks ni bukan susu, kan? Dikhuatiri manis sampai boleh ganggu bsp. Apa pun refer doktor/dietitian/nurse.

3y trước

Boleh try Horlick lite, that one mcm no added sugar