susu fm sahaja

boleh tak bayi 1month lbih or up 2month fully susu fm ? sbb susu badan saya tak ada bnyk sgt kadang bby ngis sbb lapar sgt 😣 ada apa2 effect tak kat bby klau fully fm ? nurse sya ckp kesian kalau tak bgi susu bdan tp tulah bby ngis sbb lapr hisap puting tak ada susu 😣 kot2 lah dctor atau nurse korg ada yg ckp lain pula . sya firstmom

1 Trả lời

blh xde effect apa pun. cuma susu fm ni kena try and error. sesuai dgn baby A, xsemestinya sesuai utk baby B.

10mo trước

2-3 hr. bancuhan utk 2 bulan 2.5oz setiap kali