Bby fully fm

Hi mommies. Ada tak mommies dlm ni bgi fully fm ngan bby? Lgsg xda mix bf? Salah ke xdpt nk bf bby? Sy tau susu ibu sdlh yg terbaik tp xdpt nk bf ats sbb² ttentu. Down la pula bila xdpt bf bby. Huhuhu..

5 Các câu trả lời

Masa anak masuk 2 bulan saya stop bf & bagi fully fm. Sebab tak larat czer & time tu tak boleh kawal emotion (seakan meroyan). Doc cakap “kalau tak bf, anak tak rapat dengan kita nanti”. Saya cakap ok je sebab tau benda tu bs🤣 saya anak angkat, tak bf mak, still manja gila dengan mak. So takde kaitan pon dengan susu. Yang penting cara kita jaga anak tu. Pasal penyakit? Anak saya fm je tapi Alhamdulillah memang tak pernah lagi demam / sakit

Knapa nk rs bersalah? Klu ada rezeki baaby dpt bf, alhamdulillah. Klu x dpt, its not the end for the baby. Stop feeling sorry sbb x dpt bf. U r not a criminal. Anak sy fm. Bf skjp je dlm 2 minggu. Itu pun campur2. After tht, fm exclusive. Ok sj. Sakit sihat mcm anak bf. Anak buah sy bf, x kebal pun dr penyakit.

Ada je sis.. Macam saya anak 1st and 2nd dua2 susu badan kurang dah buat macam2 cara, maybe hormon susu tu kurang. mmg fully FM lepas pantang. Janji anak sihat and cukup susu even FM. Memang la sedih and down tapi kita dah habis usaha yang terbaik

pn nak try Lactation Jelly Nufiya 🤗 boleh bantu untuk tambah susu badn 🤗 www.wasap.my/60129876070/nufiya

ramai je. apa y ibu2 decide itulah y terbaik buat anak. ignore negative vibes 🥰