Demam makin teruk

Boleh tahu. Kalau mommy2 kt sini demm lebih 3hri berturut2 pedih dlm tekak. Selsme. Hari 4 tu kne pergi chekup x ye? Risau kne admit wad ke ape2 sebb sy pesakit injap bocor . Cume xteruk.bila prgnt ni mcm2 pula skit dmm nye pn lain.

1 Trả lời

Better pg hospital sis.. Sbb sis adalah pesakit. Kita tak tahu apa yg tgh terjadi dlm badan. Ada mkn panadol tak? Tonsil ada try tgk? Klu tonsil bengkak, demam 3hari tu mg slalunya terjadi la. Mkn antibiotik, baru kebah. Tp, seeloknya sis pg minta nasihat doc. Demam dh 3 hari dh tu.. Semoga cpt sembuh..

5y trước

Ye sis. Pregnant ni mmg mcm² kisah. Hehe. Tak sakit jd sakit. Yg sakit lagi makin sakit. Haha. Kan? Redha je la sis. Demi kebaikkan kita dan bayi. Nnt pg hosp ye sis. Demam lbh 3 hari ni slalunya bkn demam virus. Tp refer dgn doc dlu memandangkan sis adalah pesakit kan.. Semoga cpt sembuh sis..