air ketuban kurang

Dua hari sebelom.. Perot senak... Trus ke hospital sebb xtahan... Smpi je.. Kne scan.. And detect air ketuban kurg.. 3 je bacaan... Kne admit.. Induce.. Doakn sy

13 Các câu trả lời

Banyak kan makan tembikai sis saya dlu anak no 2 suka makan tembikai lahir" penuh ward dg air ketumban sampai ke lantai penuh alhamdulilah senang bersalin

4y trước

Ouh buat jus sis supaya tak masuk angin... saya preg kali nih buah" semua tak dapat masuk kecuali buat jus baru tak masuk angin

Ms preggy kena bykkan minum air kosong. Saya dlu dlm 2 ke 3 liter sehari. InsyaAllah,air ketuban cukup. Pengalaman la. Tak prnh lg air ketuban kurang.

4y trước

Takpe,yg penting anak selamat..selamat berpantang sis..tahniah dpt bby..

Senak yg mcm mne tu ye.. boleh share Tak... Sbb sy pom mcm skit prut bhgian bawah.. bila sakit tu nk jln pom tersasa sakiy

4y trước

Ooo.. lain la.. sy skit senak Kat abwah tu

Rasa senak mcm mane sis ? Rasa mcm sengugut ke ? Macam tarik2 ? Berapa ye bacaan air ketuban yg rendah ?

4y trước

Nk tdo xleh.. Fmduduk xleh berdiri xleh.. Serba xkne

Sama macam saya. 38w air ketuban kurang. Bacaan 5. Terus admit wad. Esoknya induce. Semoga dipermudahkan

4y trước

Ta sis.. Habis pantg dah pon hehe

Mcm mn nak tahu air ketuban kurang...Rasa senak atau sakit mcm mn ye...sy baby first ni...so xtau sgt

4y trước

time sy anak first pun banyak saya tak tahu,banyakkan membaca

Sy pn sma hr tu.. Detected minggu 34. Admit wad utk monitoring, mggu 36 trus induce

4y trước

Huhu sakit kan sis...

Mcm saya.. terus doc kk panggil ambulan.. huhu.. smpai spital kena induce ..

4y trước

Sy sakit.. Trus g spital.. Sbb Mmg xseng duduk ase. Then dpt thu air ketubn kurg.. Induce.. Lg 4 hr je pon nk due date

Bnyk minum air. ....sy tk pnh plk. .ni msok no2 dah 35w 2d.....

Semoga di permudahkan segala urusan sis