Supplement masa berpantang

Boleh suggestkan supplement masa berpanrang yang boleh cepat keringkan luka/bagi tenaga?

9 Các câu trả lời

Czer. Doktor hospital bekalkan saya: Asid folic B complex Zat besi Vit C Doktor suruh juga teruskan zat besi sbb darah banyak keluarkan; czer, nifas, penyusuan.. Untuk pulihkan luka dgn baik, lebihkan sumber protein, vitamin C dan serat sayur. Elakkan makanan bergula dan tinggi karbohidrat dan minuman bergula sbb karbohidrat menghasilkan gula. Bakteria suka gula. Slow walk ambil Vitamin D drpd sinaran cahaya matahari pagi dlm 10 minit ikut kemampuan. Nak supplements, jumpa doktor untuk dapatkan nasihat yg betul dan sesuai dgn keperluan nutrien kita

Sy dlu pn slalu pnt lesu je bdan tp doctor ckp dia x recommend utk sy ambil supplement, kna rehat & jaga mkn je. Lepas 6 bulan jugala bru badan start rasa ok. Utk luka, klu doctor x suru letak apa2 jgn letak ye biar sembuh sndiri & bykkn mkn buah high vitamin C contoh Oren. Klu nk juga mkn supplement cri yg sesuai utk bf juga klu msih bf.

Sy bersalin czer n doc xde bg ubat pape..dlm pantang sy mkn jamu yg set lengkap bersalin.utk luka czer sy beli ubat di farmasi..staff farmasi yg syorkn ubat yg terbaik utk luka czer.tu jela yg sy amalkan masa dlm pantang.mkn pn sy xpantang.urut pula sy amek pakej CL

1mo trước

owh fhm², trm ksh awk. sbb sy berpantang sendiri. 1st baby xtahu sgt

tak perlu supplement, mkn sayur buah oren banyak² cepat baik . lawas pun lawas . saya mkn tu jee . tak perlu pantang sangat . makan jee apa yg kita tak alergik .

makan buah oren. cpt sembuh luka. pastikan sentiasa kering, mcm saya keringkan guna hair dryer

takdek supplements. kalau czer banyakkan makan buat oren supaya luka cepat sembuh.

Kalau boleh jangan ambik pati haruan. Buah oren dh cukup luka cepat sembuh.

vit C & magnesium.

kalau vivix oke tak..

1mo trước

Mahal