Boleh suggest stroller yg murah & compact?

Boleh suggest stroller yg murah bawah200- 250 lps tu dia kukuh. Nak yg bole 2way boleh facing kita & boleh hadap dpn.. Kalau boleh yg compact sbb pkai myvi je. X muat isi brg lain nnti klu besar gedabak, hihi.. Kalau mcm jenis baby throne tu mmg compact tp xleh facing kita.. Baby masih newborn susah klu xleh facing kita.. Klu u all ade beli share la.. Cri dkt shope murah skit kot..

16 Các câu trả lời

tak dpt kot harga tu.....yg compact cabin size/2 way mmg mahal. sbb material yg dia guna pun bukan murah. ada sbb yg besar gedabak tu murah😂 tp try la cari mana tahu ada. btw baby nb mostly keluar tidur je so ok je kot kalau front facing pun. even my stroller 2 way pun, jarang menghadap sy, biar dia tgk depan.

Hi sis.. sy pun cari stroller yg murah then alhamdulillah husband jumpa dkt shopee.. harga 150 tp promosi jd 135.. sesuai utk baby newborn sampai umur 3 tahun.. based on comment yg sy baca mmg tahan lasak.. husband dah beli satu utk baby sy and so far belum try.. so sis cari dkt shopee byk yg murah dan elok kualiti..

11mo trước

prelove kat fb banyak sis,rajin2 scroll. kadang ada jek diorang jual murah sebab x pakai dah. atas rezki jugak...lau baru x dapat harga tu untuk two way n compact. Saya pakai myvi beli stroller jenis payung tu muat jek myvi tp x two way la..ok jek baby naik sebab stroller ni kadang baby xnak duduk pon.

sy pn tgh survey jgk stroller yg mcm sis mention. stkat ni yg ada 2 way n brand murmur mcm little one, mikubi, child n folks, mamakiddies n sweet cherry. harga range bwh rm400-rm100. sy x sure dia compact ke x, myb sis boleh try survey dlm shopee n chat dgn seller.

Sy beli brand fair world preloved je awak. Blh dpt 2 ways facing , ringan dan hrga asal dlm 300 lebih. Sy beli preloved dlm rm100 blh dpt 😙 Beli murah dlu takut baby xnak ddk dlm stroller dh rugi plk beli mahai2 😆

Kalau boleh cri yg prelove, saya n suami pun banyak beli prelove, tapi bnyak beli brand crolla kat anak, alhamdullilah, semua dia okey je.

Mana dpt harga bawah rm500 utk two way facing & compact 😅 compact cabin size saje above rm700 utk new. Preloved boleh kot dpt murah lg

Kalau nak two way and compact memang harga almost seribu. Sis boleh cari dekat carousel atau fb, preloved items. Maybe dpt murah sket

Try tengok tt littleonebaby & mikubi. Harga tu macam tak dapat. Tapi 2 seller yang saya cakap ni antara harga yang murah saya jumpa.